Medisch sportpedicure bij Podozorg Baarn

Binnen onze praktijk is ook Medisch Sport Pedicure Jolanda gevestigd. Zo kunnen wij elkaar ondersteunen en multidisciplinair samenwerking onder één dak.

Jolanda Kannegieter

Ik ben Jolanda Kannegieter. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, de branchorganisatie voor pedicures. De leden van ProVoet worden verplicht een door de branche erkend vakdiploma te halen, waardoor u er zeker van bent door een vakkundig pedicure behandeld te worden.

Medisch sportpedicure bij Podozorg Baarn

Uiteenlopend pakket van behandelingen

U kunt bij mij terecht voor een uiteenlopend pakket behandelingen. Naast de reguliere behandelingen ben ik ook bevoegd om de diabetische-, reumatische- en overige risicovoet te behandelen.

Regelmatig volg ik cursussen, zowel theoretisch als praktisch, om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en u de meest effectieve behandelingen te kunnen geven. De nieuwste ontwikkelingen in combinatie met veel persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Werkzaam vanuit sportwinkel Sportze

Ik werk zelfstandig vanuit mijn pedicurepraktijk aan de Laanstraat 50a in Baarn, achterin sportwinkel SportZe. Ik werk hier ook nauw samen met podoloog David Bosman, die zijn praktijk naast mij heeft. Mijn praktijk is professioneel ingericht en ademt een warme en ontspannen sfeer.

Persoonlijk aandacht en deskundigheid

Ik neem graag de tijd om u te laten ontspannen en met persoonlijke aandacht en deskundigheid uw voeten de zorg te geven die ze verdienen. Ik hecht hierbij veel waarde aan uitleg, voorlichting en hygiëne en luister naar uw wensen.

De combinatie van het uitvoeren van goede voetzorg en het persoonlijk contact met mensen is wat het vak van pedicure voor mij zo leuk maakt. U bent van harte welkom in de pedicurepraktijk met aandacht voor uw voeten. Uw voeten zijn in goede handen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.