Jolanda Kannegieter

Ik ben Jolanda Kannegieter. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, de branchorganisatie voor pedicures. De leden van ProVoet worden verplicht een door de branche erkend vakdiploma te halen, waardoor u er zeker van bent door een vakkundig pedicure behandeld te worden.

Medisch sportpedicure bij Podozorg Baarn

Uiteenlopend pakket van behandelingen

U kunt bij mij terecht voor een uiteenlopend pakket behandelingen. Naast de reguliere behandelingen ben ik ook bevoegd om de diabetische-, reumatische- en overige risicovoet te behandelen.

Regelmatig volg ik cursussen, zowel theoretisch als praktisch, om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en u de meest effectieve behandelingen te kunnen geven. De nieuwste ontwikkelingen in combinatie met veel persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Werkzaam vanuit sportwinkel Sportze

Ik werk zelfstandig vanuit mijn pedicurepraktijk aan de Laanstraat 50a in Baarn, achterin sportwinkel SportZe. Ik werk hier ook nauw samen met podoloog David Bosman, die zijn praktijk naast mij heeft. Mijn praktijk is professioneel ingericht en ademt een warme en ontspannen sfeer.

Persoonlijk aandacht en deskundigheid

Ik neem graag de tijd om u te laten ontspannen en met persoonlijke aandacht en deskundigheid uw voeten de zorg te geven die ze verdienen. Ik hecht hierbij veel waarde aan uitleg, voorlichting en hygiëne en luister naar uw wensen.

De combinatie van het uitvoeren van goede voetzorg en het persoonlijk contact met mensen is wat het vak van pedicure voor mij zo leuk maakt. U bent van harte welkom in de pedicurepraktijk met aandacht voor uw voeten. Uw voeten zijn in goede handen.

Wordt uw behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de (register) podoloog alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw (register) podoloog declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Lees meer over vergoedingen

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Joyce

  “Bij Podozorg werd ik goed en deskundig geholpen. Vooraf werd een duidelijke analyse gemaakt van het klachtenbeeld.”

 • format_quote

  Ervaring van Clasina

  “Podozorg Nieuwpoort reageerde snel op mijn mail en we konden ook vlug terecht voor een afspraak. De nieuwe zooltjes lopen fijn en we zijn dan ook heel tevreden.”

 • format_quote

  Ervaring van Marieke

  “Duidelijk overleg over de doelen en voortgang van de behandeling. Er wordt verder gekeken dan de klachten om onderliggende oorzaken te achterhalen.”

 • format_quote

  Ervaring van Jolanda

  “Heel veel behandelingen gehad, maar niets werkte tot ik bij Podozorg Almere kwam.”

 • format_quote

  Ervaring van Maaike

  “Ben net teruggekomen van 4 dagen Disneyland Parijs, waar ik erg veel heb gelopen. Tot mijn verbazing heb ik geen last van rugpijn gehad.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Kromme stand van de teen

 • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

 • 06 mei 2024

  Het sinus tarsi syndroom

  Leer alles over het sinus tarsi syndroom: oorzaken, symptomen, en behandelopties voor deze pijn aan de buitenzijde van de enkel.

  Door Erica Last

 • 28 maart 2024

  Het inzetten van e-Health bij voetklachten

  E-Health biedt geavanceerde hulp bij voetklachten, versnelt herstel en verbetert therapietrouw voor duurzame gezondheid.

  Door Jacqueline Lakeman

 • 07 maart 2024

  Voetoefeningen bij hielpijn

  Effectieve rekoefeningen bij hielpijn voor verbeterde lenigheid en klachtenverlichting, aanbevolen door voetspecialisten.

  Door Ellen Karsdorp

 • 25 januari 2024

  Wintersport en voetklachten

  Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

  Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen

 • 11 januari 2024

  Alles over beenlengte­verschil

  Ontdek alles over beenlengteverschil: wat veroorzaakt het, welke klachten geeft het en hoe wordt het behandeld?

  Door Mienke van der Goot

 • 14 december 2023

  De expertise van de therapeut

  Verken de deskundige aanpak van Podozorg's therapeuten bij het behandelen van voetklachten met gespecialiseerde technieken.

  Door David Bosman